Ik moet geregeld op controle naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. De wegwijzer inspireerde me deze keer om een kaart te maken met Rainbow of Happiness.

De blauwe horizontale strepen van de wegwijzers heb ik vertaald naar horizontale strepen die ik uit de hand op een stuk Basic White kaartkarton zette. Ik heb hiervoor de Stampin’ Write markers gebruikt in de kleuren Night of Navy, Pacific Point en Balmy Blue. De kaartbasis is gemaakt met Night of Navy kaartkarton.

Uit een restje Basic White kaartkarton stanste ik met de Scalloped Contours Dies een rechthoek waar ik met dezelfde drie kleuren de regenboog stempelde. Door Night of Navy zowel direct als in afgestempelde vorm te gebruiken kon ik 4 kleuren blauw maken. De regenboog stempels zitten trouwens in de stempelset Rainbow of Happiness.

De wolken heb ik gemaakt door uit Balmy Blue kaartkarton een grote wolk te ponsen met de Cloud Punch en de kleine wolkjes zijn gestanst met de stansjes uit Briliant Rainbow Dies.

Toen ik vervolgens ging proefleggen vond ik de overgang tussen de regenboog en de achtergrond te heftig. Dus besloot ik om een iets grotere stans uit de Scalloped Contours Dies te gebruiken om een rechthoek uit te stansen uit vellum. Daardoor blijf je de achtergrond nog wel goed zien, maar zijn de kleuren rondom de witte rechthoek net wat afgezwakt.

Met Night of Navy inkt stempelde ik de tekst nog op de grote wolk en daarna kon ik alles in elkaar zetten. Ik heb Stampin’ Seal gebruikt om de witte rechthoek op het vellum te plakken en daarna ook om het vellum op de kaartbasis te plakken. De wolken zijn gedeeltelijk met gewone lijm geplakt en gedeeltelijk met mini-dimensionals.