De tekst op je kaart hoeft niet altijd in een labeltje. Je kunt de tekst natuurlijk ook als achtergrond gebruiken! Dit is weer een kaart met de Color & Contour bundel.

De tekst op de kaart is samengesteld uit twee stempels van de Color & Contour stempelset. Ik stempelde ze met Evening Evergreen inkt op een paneel Pale Papaya kaartkarton. Ook stempelde ik de grote bloem uit de stempelset op Basic White kaartkarton met Evening Evergreen inkt. Daarna stempelde ik de bloemen met Pala Papaya inkt.

De volgende stap was het stansen. Met twee stansen uit de Scallopped Contours Dies stanste ik zowel het bestempelde stuk Basic White als een restje Evening Evergreen kaartkarton. Deze plakte ik op elkaar met mijn lijm. Achterop dit paneeltje plakte ik met wat plakband een stukje Windowpane check ribbon.

Het bestempelde paneel Pale Papaya plakte ik op een Evening Evergreen basiskaart. En het kleine paneel plakte ik met dimensionals erop.

Wat heeft jouw voorkeur : de tekst op een labeltje of zo als achtergrond?