Zonet om 20:00 is op Facebook de Tic Tac Toe uitzending van Leonie François (Prulleke) begonnen. Dit is de kaart die ik met deze challenge maakte.

Ik heb het ontwerp van de kaart overgenomen van Amy Koenders. Ik gebruikte alleen andere kleuren en een andere embossingfolder.

Toen ik vorige week tijdens de Prulleke Facebook live aan het kijken was kregen we deze aanwijzingen al. En toen dacht ik meteen aan een kaart voor de bovenste lijn : Als ik met tape strepen zet op kaartkarton en die tape daarna bedek met Guilded Leafing… Maar Guilded leafing is eigenlijk geen glitter of shimmer.. toch?


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dus besloot ik om Shimmery White kaartkarton te pakken voor mijn kaartbasis en alle andere onderdelen en daarmee de aanwijzing Glitter of Shimmer te hebben.

De strepen zijn gemaakt met de Stripes and Splatters embossingfolder. Deze embossingfolder is maar 8.6 cm breed dus ik moest het paneeltje Shimmery White ook wat kleiner maken. Maar ik vind dat juist wel chique uitzien!

Amy Koenders had in haar kaart twee labels gebruikt en deze komen volgens mij uit de Hippo & Friends dies. Deze stansen bevatten stansen om de beestjes uit de Hippo Happiness stempelset te stansen maar ook een fantastische set labels. Dus ik stanste twee labels uit Shimmery White kaartkarton.

Voor de derde aanwijzing moest ik wel even goed nadenken. Amy Koenders gebruikte de stempelset Artistically Inked en de bijbehorende Artistic Dies stansen dus dat heb ik ook gedaan. Maar haar kleuren zijn niet toon-op-toon.Welke kleuren vormen samen een toon-op-toon en zou ik kunnen gebruiken? Uiteindelijk koos ik voor de combinatie Bermuda Bay, Coastal Cabana en Pool Party. Ik stempelde de onderdelen op Shimmery White en stanste ze uit met de stansen.

De meeste onderdelen plakte ik daarna met lijm op de kaartbasis behalve de voorste bloem, deze heb ik met dimensionals vastgeplakt.

Ik weet niet zeker of de foto bovenin de glinstering van de kaart laat zien. Hier links zie je nog een detail van de kaart waar het misschien iets duidelijker is. Het is echt lastig om die glinstering op een foto vast te leggen.