Deze maand zal ik me vooral richten op de prachtige bundel Artistically Inked. En ik begin met een kaartje wat ik heb geCASEd uit de jaarcatalogus.

Op pagina 96 van de jaarcatalogus staat een kaart met daarop alle onderdelen van de Expressions in Ink Suite : de Artistically Inked stempels, de Artistic Dies, het Expressions in Ink DSP en de Expressions in Ink ephemera pack. Waarom zou ik dan nog een nieuw design verzinnen om jullie te alle onderdelen te laten zien?

Mijn kaartbasis is Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een paneeltje uit het prachtige Expressions in Ink DSP. Dit DSP is helaas al uitverkocht nu het de collectie gaat verlaten maar ik had nog een klein beetje over. Daarop besloot ik ook wat gouden details te plakken uit het Expressions in Ink ephemera pack. De handigste manier om deze fijne onderdelen op te plakken is om met een sponge dauber en een druppel lijm (op een siliconen matje) de lijm voorzichtig op de achterkant van het onderdeel te deppen. Op die manier is de kans een heel stuk kleiner dat de lijm erlangs schiet.

Op een restje Basic White kaartkarton stempelde ik de bloem met Pala Papaya en Shaded Spruce inkt. De bladeren stempelde ik met Pear Pizzazz en de tekst weer met Pale Papaya.

De bloem en bladeren stanste ik uit met de Artistic Dies en de tekst kreeg een mooie schuin afgeknipte kant. Door de tekst met wat gluedots op te plakken krijgt hij een heel klein beetje dimensie. De bloem en bladeren heb ik daarna met gewone dimensionals op de kaart geplakt.

Dit is dus de eerste kaart met deze bundel deze maand. Heb je nog wat inspiratie nodig blijf dan vooral mijn blog volgen want er komen nog een aantal andere kaarten aan die ik met deze bundel heb gemaakt.