Twee hele leuke stempelsets gaan het assortiment verlaten : Love of Leaves en Create with Friends.

Reden om er een kaartje mee te maken want voor mijn gevoel heb ik deze stempelsets nog niet genoeg gebruikt.

Ik heb besloten om er een fun fold van te maken. De kaartbasis is Old Olive kaartkarton en deze heb ik eerst als een normale kaart gesneden en gerild en daarna de voorkant nog een keer halverwege gerild zodat ik deze weer terug kon klappen. Aan de binnenkant van de kaart deed ik daarna een paneeltje Basic White kaartkarton want Old Olive is net iets te donker om er op te kunnen schrijven.

Aan de voorkant van de kaart sneed ik nog een klein paneeltje uit het Pattern Party DSP. Ook dit prachtige DSP gaat het assortiment verlaten. Daar zaten zoveel leuke designs in!

De blikvanger is een rechthoek Mossy Meadow kaartkarton waarop ik een iets kleinere mat Beauty of the Earth DSP heb geplakt. Ook dit DSP gaat het assortiment verlaten.

Tot slot heb ik een paneeltje Basic White gesneden waarop ik een van de bladeren uit Love of Leaves heb gestempeld in Mossy Meadow inkt. De tekst Celebrate komt uit Create with Friends en is ook in Mossy Meadow inkt gestempeld. Uit diezelfde stempelset komt Let’s en You en deze heb ik met Old Olive inkt gestempeld.

Tot slot heb ik de kaart afgemaakt met wat matzwarte puntjes.

Wil je nog een van de producten hebben die het assortiment gaan verlaten, ben er dan snel bij want OP=OP en sommige producten zijn al uitverkocht!