Een tijdje geleden zag ik een leuke techniek met Stampin’ Blends en alcohol op velum. Dat wilde ik ook proberen!

Bij het Kruidvat bestelde ik een flesje Alcohol Ketonatus met 96% alcohol. Toen dat binnen was kon ik aan de slag!

Ik had een filmpje gezien op YouTube van Tina Zinck. Ze toont daar precies wat ik ook heb geprobeerd. Alleen heb ik andere kleuren gebruikt. Ik heb een stuk vellum gebruikt van A5 formaat. Daarmee kon ik een achtergrond maken voor 2 kaarten.

De ene kaart heb ik gelaten zoals hij was. Dit heb ik op zwart kaartkarton geplakt en vervolgens versierd met de Tidings & Trimmings bundle.

De andere kaart heb ik net zoals Tina nadat ik het opgeplakt had op zwart kaartkarton nog embossed met de Painted Texture EF en daarna met gouden embossingpoeder heat embossed. De kaart had daarna niet veel meer nodig dus een uitgeponste tekst en wat gouden trim was alles.

Deze kerstkaartjes kunnen ook alvast naar mijn stapeltje. De alcohol techniek ga ik zeker nog wel eens doen want ik vond het erg leuk!