Deze kaart maakte ik met de BabyWipe Techniek. Een heel eenvoudige manier om een kleurig patroon op kaartkarton te krijgen.

Voor deze techniek heb je Basic White kaartkarton nodig, wat refills inkt (ik heb de kleuren uit Prulleke’s Kleurencombinatie gebruikt : Soft Suede, Crushed Curry en Night of Navy) en een babydoekje.

Ik heb het babydoekje een aantal keren opgevouwen zodat ik een stukje van ongeveer 4×5 cm overhield. Hierop heb ik wat inkt uit de refills gedruppeld. (overigens heb je hiermee ook een heel leuk stempelkussen om kleurige stempelafdrukken mee te maken, maar daarover in een andere post vast nog wel een keertje meer).

Daarna heb ik dat babydoekje over mijn Basic White kaartkarton gedept waardoor ik een gekleurd en wolkig geheel kreeg. Daarna heb ik de Beautiful Trees Dies gebruikt om het bladerdek uit het kaartkarton te stansen. De boom heb ik uit Soft Suede kaartkarton gestanst. En om Mint Macaron (de vierde kleur uit Prulleke’s Kleurencombinatie) ook in mijn kaart te krijgen heb ik een stukje van die kleur kaartkarton met de Stitched with Whimsy Dies bewerkt zodat er een klein stikrandje op kwam.

De test komt uit de Biggest Wish stempelset en deze heb ik met Mint Macaron en Night of Navy inkt gestempeld op een restje Basic White kaartkarton. Dit heb ik daarna met de postzegel pons uitgeponst.