Welkom op de nieuwe Stampin’ Hop! Het thema van deze maand is niet heel verrassend: Kerstmis.

Een bloghop is een gedeelde lijst van links naar meerdere blogs waardoor je van de ene blog naar de volgende kunnen ‘hoppen’. Deze bloghop komt maandelijks op de derde vrijdag van de maand om 14:00 online.

Zoals ik al schreef is het thema deze maand Kerstmis. Op pagina 59 van de jaarscatalogus vind je de stempelset Edens’ Garden. Maar deze stempelset is ook in het nederlands verkrijgbaar en daar heet hij: Hof van Eden. Bij deze stempelset hoort de Eden Dies en deze laatste heb ik gebruikt voor mijn kaart.

De achtergrond is een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton met aan de rechterkant een strook Fitting Florets DSP. uit een rechthoek Basic White zo groot als de voorkant van mijn kaart stanste ik aan de rechterkant een deel weg met een van de stansen uit de Eden Dies. Voordat ik deze op de kaart plakte stempelde ik nog eerst met Balmy Blue inkt de tekst. De stempel komt uit Fantastische Feestdagen.

Tot slot stanste ik met de Eden dies ook nog wat takjes in Night of Navy en de twee keer de rechthoek met besjes uit Polished Pink kaartkarton. Door die rechthoek uit elkaar te knippen kun je daarmee een mooie volle krans maken. Als besjes in mijn krans koos ik voor wat Glossy Dots.

Dankjewel voor je bezoek. Ik hoop dat mijn kerstkaart je geinspireerd heeft om ook zelf aan de slag te gaan met je kerstkaarten. Wil je nog meer Kerst-inspiratie, klik dan op een van de linkjes hieronder om door te springen naar een van de andere deelnemers.

1. Ingrid Nellen – InkyCards.nl
2. Karin’s Papercraft – Karin de Laat
3. Marlieke – Stampin’ Adventures
4. Stampintime met Relinde
5. Marieke Bart – De Stempelcoach

Powered by… Mister Linky’s Magical Widgets.