Je bent even bezig met kleuren, maar verder is dit een hele eenvoudige kaart waar je niet heel veel producten voor nodig hebt!

Ik had deze kaart al bij Leonie François gezien en ik vond hem zo leuk dat ik besloot hem na te maken. Of ik exact dezelfde kleuren heb gebruikt weet ik niet zeker.

Op een paneeltje Basic White van 9.5 x 13.8 cm (4 uit een A4tje) stempel je met Memento zwarte inkt twee keer de bloemenstempel en een keer de tekst. De bloemen komen uit de Framed Florets stempelset en de tekst uit de Framed & Festive stempelset.

Terwijl je de inkt even laat drogen snij je ook een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton (2 uit 1 A4) en een mat van Real Red kaartkarton (4 uit 1 A4). Die mat kan trouwens elke kleur zijn die je maar wilt. Het mooiste is om een kleur te kiezen waarmee je ook je afbeelding inkleurt, maar dat hoeft niet.

Met de Stampin’ Blends kun je daarna de gestempelde afbeelding gaan inkleuren. Ik gebruikte daarvoor Real Red, Old Olive en Mossy Meadow. Door met de lichte en donkere marker van elk van deze kleuren te werken kun je ook wat diepte aanbrengen in je afbeelding.

Daarna plak je alle onderdelen op elkaar en klaar is je kaart. De meeste tijd zit dus in het inkleuren van de plaatjes. Maar dat zou je dus ook je kinderen kunnen laten doen of gewoon zelf als zen-momentje 😉