Meestal zet je een stempel in het midden van de kaart (of maak je gebruik van de Regel van derden), maar dat hoeft natuurlijk niet!

In dit geval stempelde ik de stempel uit vintage Christmas bewust voor de helft op mijn kaart. Ook de bloemen in de vaas komen daardoor voor de helft wel/niet op de kaart te staan. Het resultaat : een “Clean and Simple” kaart met veel witruimte waardoor de kaart heel rustig oogt. Vaak stuur ik dit soort eenvoudig ogende kaarten naar mannen, zij houden over het algemeen niet van al die poespas op een kaart.

De tekst Happy Birthday komt trouwens uit de Celebrate with Tags stempelset. Een hele leuke stempelset die je zowel voor je kerstkaarten als voor winterse verjaardagskaarten kunt gebruiken.

De kaartbasis is van Basic Gray kaartkarton. De tekst en fles zijn met diezelfde kleur inkt gestempeld op een paneel Basic White kaartkarton. In de bloemen zijn de kleuren Melon Mambo, Crushed Curry en Mossy Meadow verwerkt.