Heb je geen tijd om ze zelf te maken, maar wil je toch graag zelfgemaakte kerstkaarten versturen? Geen probleem, ik maak zo voor jou!

Mijn kaarten kosten EUR 2.50 per stuk en dat is inclusief envelop.

Geef mij een berichtje dat je interesse hebt om kerstkaarten te kopen (of andere kaarten, dat kan natuurlijk ook) en laat me weten wat je dan zoekt. Op mijn weblog vind je allerlei voorbeelden van kaarten die ik kan maken (mits ik de producten nog heb danwel de producten nog te bestellen zijn). Geef ook aan hoeveel je er van elke kaart wilt bestellen en ik ga voor je aan de slag!

Woon je in een straal van 15 km rond Veldhoven, dan kom ik je bestelling gratis brengen. Woon je daarbuiten dan mag je ze ook komen ophalen of ik kan ze naar je versturen. In dat laatste geval komen er ook nog verzendkosten bij. Je kunt je bestelling tot 24 november doorgeven, ik ga mijn uiterste best doen om je kaarten dan begin december klaar te hebben. Bestel dus op tijd, want hoe eerder je besteld, hoe vlugger je de kaarten hebt!

Houd ook komende maand mijn weblog in de gaten want mijn Kerstmaand komt eraan met elke dag een andere kaart. Dus je hebt genoeg keuze!