Ik begin mijn kerstmaand met een stempelset en bijbehorende pons die vorig jaar ook al heel populair was : Penguin Place of Pinguinpret.

Ook dit jaar zit deze stempelset en coordinerende pons in de najaarscatalogus en hij is nog steeds heel erg leuk!

Mijn kaartbasis is gemaakt van Starry Sky kaartkarton. Daarop zit een paneeltje Basic White waar ik met Tahitian Tide de tekst heb gestempeld. Vervolgens heb ik uit een stukje Vellum en een stukje Basic White wat golven geknipt. Het vellum heb ik daarna op de kaart geplakt en het stuk Basic white heb ik met dimensionals op de kaart vastgezet.

Tot slot heb ik de pinguin gestempeld met Memento inkt, de snavel en de voetjes met Calypso Coral, de muts en sjaal met Starry Sky en de boompjes met Evening Evergreen. Het pinguin lijfje en de voetjs kon ik ponsen met de Penguin Builder Punch maar de andere onderdelen moest ik even uitknippen. Daarna kon ik ze op de kaart vastmaken.

Kom morgen terug voor dag 2 van Inky’s Kerstmaand!