Bij deze kaart moest ik denken aan mijn schoenveters.. En de Dots & Spots Die werkt hiervoor fantastisch!

Deze kaart begon met het uitstansen van een stuk Basic White met de Dots & Spots Die. Hierdoor had ik een ‘borduurkaart’ waarmee ik mijn boom kon gaan rijgen. Ik begon met en flink stuk Gold Shimmer Ribbon onderaan bij de stam en werkte zo omhoog zodat ik kon eindigen met een strik. Daarna heb ik het paneel teruggesneden naar ‘door de eerstvolgende rij gaatjes’ .

Als contrast achter het wit koos ik voor Shaded Spruce als kaartbasis. Omdat ik de effen kleur net iets te saai vond heb ik er met Shaded Spruce inkt wat slingers uit Christmas Lights op gestempeld. Daarna kon het kerstboom paneel met kleine dimensionals op de kaart.

Ik vond dat er ook nog een spreuk bij moest, maar die mocht niet de aandacht trekken. Dus koos ik voor het kleine spreukje uit Vintage Christmas wat ik met Cherry Cobbler inkt op een restje Basic White heb gestempeld. Met een cirkel pons (uit mijn oude voorraad, niet van Stampin’ Up!) ponste ik een cirkeltje uit en plakte dat ook nog op de kaart.

Deze kaart is heel zeker NIET geschikt voor massaproductie. Ik had een behoorlijk eind lint nodig om de boom te maken.