Mijn bedankkaartje voor deze maand heb ik gemaakt met nieuwe artikelen uit de komende voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration

In de komende voorjaarscatalogus staat een prachtige bloemenstempelset met coordinerende stansen. En als je voor de bundel kiest, dan heb je al bijna het bijpassende DSP gratis erbij! In de Sale-a-Bration folder staat namelijk DSP wat ook coordineert met de stansen : het Favored Flowers DSP.

Ik heb de grote stans uit de Fragrant Flowers Dies gebruikt om een van de bloemen uit het DSP te stansen. Ook stanste ik met diezelfde stans nog omtrek van die bloemen in Basic Black kaartkarton. Deze twee uitgestanste onderdelen kon ik op elkaar plakken zodat je een stevige afbeelding krijgt.

Op een kaartbasis van Calypso Coral kaartkarton plakte ik een mat van Basic Black kaartkarton. Daarop plakte ik twee designs van het DSP. Met dimensionals plakte ik daarna de bloemen-afbeelding op de scheidingslijn.

Vervolgens stanste ik nog een label uit Calypso Coral kaartkarton en hierop stempelde ik de tekst Thanks in Memento zwarte inkt. Dit plakte ik daarna op de kaart. Om het geheel af te maken heb ik nog wat gouden swirls erbij geplakt.

Je kunt deze bundel vanaf 5 januari 2023 bestellen uit de nieuwe voorjaarscatalogus. Vanaf 5 januari geldt ook de Sale-a-Bration actie. Bestel je nog deze maand Stampin’ Up! producten bij mij dan krijg je dit kaartje erbij!