Deze kaart maakte ik met de Color Throwdown color challenge nummer 723. Het is een mix van allerlei producten!

Normaal gesproken zou er vanavond een Facebook Live uitzending zijn van Leonie François (Prulleke) maar zij heeft om gezondheidsredenen een pauze ingelast in december. En normaal gesproken had ze dan aan het einde van de vorige uitzending een kleurencombinatie gegeven waar we mee aan de slag zouden kunnen. Dat is nu dus niet, maar ik vond het toch leuk om een kleuren challenge te doen. En zo kwam ik bij deze kleuren challenge uit.

De kleuren zijn dus niet specifiek Stampin’ Up! kleuren, maar goud, roze en lichtblauw hebben ze ook bij Stampin’ Up! Ik keek door mijn voorraad knutselspulletjes en ik pakte er een aantal dingen bij : de bloemen uit het Hues of Happiness papier: licht blauw.. De Labels Aglow Dies die horen bij de kerst-stempelset Brightest Glow zou ik natuurlijk ook voor een niet-kerstkaart kunnen gebruiken en die ronde stipjes stans zou een perfecte achtergrond zijn voor die bloemen.. Daar zou ik dan een stuk Gold Foil achter kunnen doen voor het gouden accent. En dan zou de kaartbasis en het tekstlabel Polished Pink kunnen zijn om de derde kleur uit de kleurenchallenge te krijgen.

En zo stanste ik 3 bloemen uit het Hues of Happiness papier met de coordinerende Blossoming Happiness Dies. Ik stanste ook de ‘Stipjes-cirkel’ uit een paneel Basic White en ik sneed een stuk Gold Foil op maat voor erachter. Ik sneed een kaartbasis van Polished Pink en ik stanste een Polished Pink label met een van de Labels Aglow Dies.

Daarna ging ik de bloemen proefleggen en ik vond het niks… Eigenlijk vond ik het veel mooier als het label over de stipjes-cirkel heen zou staan en dan 1 bloem erbij. Dus de twee andere bloemen stopte ik terug bij mijn knutselspullen. Daar maak ik later nog wel een andere kaart mee.

De spreuk op het label was de volgende keuze. Daar koos ik voor de grote HELLO uit Biggest Wish. En uit de nieuwe Fragrant Flowers stempelset komt het eenvoudige FRIEND die ik op Pool Party kaartkarton stempelde en daarna met de coordinerende Fragrant Flowers Dies uitstanste.

En nog vond ik dat er iets miste… een lintje? Om het goud nog eens terug te laten komen besloot ik dat het een goudkleurig lint moest zijn en dat werd het Satin Edged Ribbon. En voor nog wat extra bling besloot ik nog wat Pool Party Glossy dots toe te voegen.

Het eindresultaat is een allegaartje van producten op een kaart die voor sommige mensen misschien iets te druk is. Maar door het te concentreren op 1 plek en de rest van de kaart ‘leeg’ te laten vind ik dat het wel kan.

Wat vind jij?