Mijn bundel voor deze maand is de Fragrant Flowers bundel met coordinerende stansen en het Sale-a-Bration DSP.

Ook in het nieuwe jaar wil ik door blijven gaan met Inky’s Bundel. In dit thema laat ik elke maand een aantal kaarten zien met die je met de bundel zou kunnen maken. En deze maand heb ik gekozen voor de Fragrant Flowers bundel. De stempelset bevat een aantal grote en kleinere teksten die je met elkaar kunt combineren. Ook zitten hier 2 grote bloemenstempels in. De bijbehorende stansenset kan deze bloemen uitstansen maar bevat ook mooie labels die bij de teksten passen. En het allerleukste : In januari en februari kun je tijdens Sale-a-Bration ook nog eens DSP kiezen wat perfect bij deze bundel past. Een paar bloemen uit een van de designs kun je namelijk met je stansen uitstansen!

Bij deze kaart ben ik begonnen met een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat Calypso Coral kaartkarton en daarop heb ik een paneel Basic White beplakt welke ik eerst met een van de stempels en Calypso Coral inkt heb bestempeld.

Vervolgens heb ik een rechthoek Mossy Meadow kaartkarton gesneden en eenzelfde formaat van een van de DSP designs. Ook deze plakte ik op de kaart.

De tekst heb ik met zwarte inkt op Calypso Coral gestempeld. Ik wilde een wat rondere vorm voor het label en een van de zeshoeken uit de Beautiful Shapes Dies past perfect! Ook stanste ik nog wat blaadjes en bloemknopjes (uit de Fragrant Flowers Dies) uit Mossy Meadow kaartkarton waar ik Adhesive Sheet achter geplakt had. Op dit manier hoefde ik niet te kliederen met lijm over de smalle papierstrookjes, maar kreeg ik een soort sticker.

De matzwarte dots maken deze kaart af.