Op pagina 168 van de jaarcatalogus staat een hele leuke kaart, Ik heb hem nagemaakt met producten die ik in mijn voorraad had.

Ik heb niet exact dezelfde producten als op het voorbeeld, maar ik heb toch geprobeerd om zoveel mogelijk dezelfde elementen te gebruiken. En dat is me volgens mij wel gelukt!

De kaartbasis is Flirty Flamingo kaartkarton en daarop zit een paneel zo groot als de voorkant van Blushing Bride. Het paneel is bewerkt met een van de stansen uit de Split Card Textures Dies waardoor je de kaartbasis weer kunt zien.
Als ik slim was geweest had ik adhesive sheet achter het paneel geplakt, maar deze keer was ik dat vergeten. Het raster zit bij mij dus niet geplakt, maar de randen wel dus dat blijft wel zitten.

Het brede bruine lint heb ik niet, maar ik heb wel het Frayed Ribbon en deze heb ik met Stampin’ Seal op de kaart geplakt.

Uit Smoky Slate kaartkarton stanste ik een cirkel met de Stylish Shapes Dies. Omdat ik de tekst uit het voorbeeld niet heb, koos ik voor een bemoedigdende tekst uit Warm Welkom. De inkt die ik gebruikt heb is Bermuda Bay. Diezelfde inkt gebruikte ik ook voor de bloem (uit Fragrant Flowers) die ik op Basic White kaartkarton stempelde.

De bloem kon ik daarna uitstansen met de coordinerende Fragrant Flowers Dies en deze stansen heb ik ook gebruikt om nog 2 blaadjes uit te stansen uit Coastal Cabana kaartkarton.

Toen ik alles ging proefleggen bleek dat de vorm van mijn bloem echt anders is dan het voorbeeld en dat het in mijn geval dus mooier was om de hele kaart te kantelen. En dat maakt de jaarcatalogus zo’n leuk inspiratieboek : je ziet een leuke layout, probeert het na te maken maar als het niet precies past, dan maak je er op het laatst toch nog een iets andere kaart van 🙂