Met deze kaart doe ik vanavond mee met de Tic Tac Toe challenge tijdens de Prulleke’s Facebook Live uitzending.

Ik moet zeggen : ik kom zelfs een heel eind om van de TicTacToe challenge van Leonie een bingo kaart te maken!

Mijn kaart heeft namelijk het thema verjaardag, is een fun fold en bevat een SaB stempelset (Lieve Bloemen).

Aan de voorkant van de kaart zit een zwart wit lintje en ik heb (nadat ik de foto’s had gemaakt) nog een stiksellijntje aangebracht langs de rand van het paneel waar de bloem op geplakt zit.

En aan de voorkant van de kaart zit een gat, de SaB stempelset heb ik ingekleurd met de bijbehorende stempels en het paneel met de bloem heeft linksonder een ‘hapje’ eruit wat ik met een pons gemaakt heb.

BINGO!

De kaartbasis is trouwens van 1 A4 Fresh Freesia kaartkarton. Deze heb ik eerst doormidden gesneden en een kant nog een keer gerild zodat ik een normale kaart krijg. Het andere deel heb ik iets kleiner gesneden : 14.3 x 20 cm met een rillijn op 10 cm. Door deze twee uiteindelijk in elkaar te schuiven en 1 flap over de andere flap te plakken krijg je deze fun fold die in delen open klapt.

Verder heb ik 3 verschillende designs uit het Dandy Designs DSP gebruikt. De Something Fancy Dies waren perfect voor het maken van het raam aan de voorkant. Door niet de allergrootste stans te pakken voor het raam kon ik (in combinatie met de grootste stans) nog een randje om het raam heen maken.

De bloem heb ik gestempeld met de kleuren Bermuda Bay, Balmy Blue, Granny Apple Green en Fresh Freesia inkt op een restje Basic White kaartkarton en daarna heb ik de bloem uitgeknipt. Voro het contrast heb ik er een balmy Blue achtergrond voor gestanst met dezelfde grote stans als waar ik de raamrand heb gemaakt.

Tot slot heb ik helemaal aan de binnenkant nog een keer die stans gebruikt in combinatie met Fresh Freesia kaartkarton. Het label heb ik daarna bestempeld met de Happy Birthday uit Biggest Wish in de kleuren Fresh Freesia en Bermuda Bay inkt.

Een klein strikje van Gingham ribbon vastgeplakt met een gluedot aan de voorkant van de kaart maakt deze kaart af.