Designer Series Paper (DSP) is nog steeds de snelste manier om snel en gemakkelijk een kaartje te maken. Kijk maar:

De kaartbasis is een half A4tje Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop heb ik een paneeltje geplakt uit het Favored Flowers DSP. Dat designpapier mag je tot eind februari gratis meebestellen bij een bestelling vanaf 60 euro.

Vervolgens heb ik een kleiner paneel gesneden van Calypso Coral kaartkarton en een paneeltje Basic White kaartkarton. Daarop zit een smallere strook van een ander design van het Favored Flowers DSP. Deze laagjes plakte ik eerst met lijm op elkaar en daarna met dimensionals op de kaartbasis.

Uit weer een ander design van het DSP knipte ik de verschillende bloemen en blaadjes. Dat hoeft helemaal niet zo heel secuur en de onderkanten van de blaadjes zijn niet erg mooi, maar die heb ik toch onder de bloemen gestoken 😉

Op een smal strookje Calypso Coral kaartkarton stempelde ik met zwarte inkt de spreuk uit Echt iets bijzonders. Dat is een nieuwe nederlandstalige stempelset die in de voorjaarscatalogus staat en heel geschikte spreuken bevat voor allerlei gelegenheden. Het strookje knipte ik schuin af en plakte het daarna ook op de kaart.

Het idee voor deze kaart heb ik grotendeel geCASEed van Berdien Weideveld.