Als beginnend kaartmaker heb je nog niet zoveel spullen, maar kun je al hele leuke kaarten maken. Doe je dit al langer, dan groeit ook je voorraad.

Als beginnend kaartmaker heb je waarschijnlijk Extra Stevig Basic White kaartkarton voor je kaartbasissen. Dat is ook bij deze kaart het geval.

Daarop zit een paneel van het Textured Shimmer DSP in Balmy Blue en daarover heen 3 strookjes van verschillende designs uit het Regency Park DSP. Als beginnend kaartmaker zou ik ook zeker wat DSP aanschaffen (deze twee komen uit dezelfde suite en coordineren dus prachtig met elkaar) want met DSP en een spreuk heb je eigenlijk altijd al een hele leuke kaart!

Precies dat deed ik in deze kaart. Op een smal strookje Basic White kaartkarton (nog zo’n basis product) stempelde ik met Night of Navy inkt de spreuk. De tekst komt uit Echt iets bijzonders en bevat heel veel goede spreuken. Door aan een kant een puntje aan het strookje te knippen heeft het toch net wat extra’s. Je kunt de spreuk daarna met lijm op de kaart plakken. Ik heb daarvoor mini-dimensionals gebruikt. Ook dat vind ik een product wat in de basis hoort.

Doe je deze hobby al wat langer, dan groeit je voorraad producten gestaag. Je verzamelt langzaam meer kleuren kaartkarton en inkt. Ook koop je af en toe een pons, rolletje lint of blingsteentjes.

En zo onstaat de tweede kaart. De basis is vrijwel hetzelfde als de eerste kaart behalve dat ik nu Petal Pink kaartkarton als kaartbasis heb gebruikt en de kaart een kwartslag gedraaid heb. Ik gebruikte deze keer het witte Textured Shimmer DSP en pakte andere designs van het Regency Park DSP.

Uit dezelfde stempelset als de eerste kaart stempelde ik dit keer een wat grotere tekst met Night of Navy inkt op een stukje Basic White. De hoekjes heb ik met de Very Best Trio Punch weggeponst waardoor je dit mooie label krijgt.

Voordat ik het label op de kaart plakte heb ik eerst nog een stukje Night of Navy Bordered Ribbon geplakt waarna ik het label met dimensionals eroverheen heb geplakt. Wat Milky dots maken deze kaart af.