Dit bedankt kaartje maakte ik met voornamelijk Sale-a-Bration artikelen!

Dit kaartje kun je met een paar spulletjes al maken. En een groot deel kun je gratis krijgen tijdens de Sale-a-Bration (SaB) periode die bijna afloopt.

De kaartbasis is een van Calypso Coral kaartkarton. Daarop zit een paneeltje van het Dandy Designs DSP (een SaB artkel). Uit een restje Calypso Coral en Mango Melody kaartkarton ponste ik met de Essential Tag Punch twee labels. Deze pons is deze maand nog toegevoegd als extra SaB artikel. Deze pons staat voor 23 euro in de jaarcatalogus maar je krijgt hem dus deze maand nog gratis als je minimaal voor 60 euro aan producten besteld!

Op een van de labels stempelde ik met zwarte inkt de tekst Thanks (uit de Sentimental Park stempelset). Aan beide labeltjes heb ik een stukje zwart wit Gingham ribbon geniet en daarna met dimensionals op de kaart geplakt.

Dit is een kaartje van nog geen 15 minuten! En je hoeft alleen de tekst te vervangen en je hebt een vlug kaartje voor een andere gelegenheid!