Leonie François is nog op vakantie, maar heeft voor de ‘die-hard’ Prulleke Fans gelukkig nog wat knutselopdrachten achter gelaten!

De opdracht van deze week is een Boter-kaas-eieren bord (of in het engels een Tic-Tac-Toe). Het idee is dat je een winnende lijn uitkiest uit het bord en met die drie onderwerpen een kaart maakt. Ik koos deze week voor de lijn van rechtsboven naar linksonder : Tag/Label – Schudkaart – ZigZag.

Voor deze kaart hoefde ik niet lang na te denken: de ZigZag komt van een van de designs uit het Zoo Crew DSP. Ik plakte een paneeltje op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

De Tag komt van het Delightfully Eclectic DSP. Ik heb een rechthoek gesneden en daar bovenaan 2 hoekjes afgeknipt. Met de Very Best Trio Punch kon ik het gaatje bovenin de tag ponsen. De hartjes-stans komt uit de Give it a Whirl stansenset. Het hartje wat ik uitgestans heb, heb ik in de kaart geplakt en achterop de tag heb ik met Tear-n-Tape een stukje Window sheet geplakt.

Daarna heb ik een Foam Adhesive Strip gepakt en nauwkeurig langs de rand van het hartje de strip aangebracht. Daarna kon ik wat Iridescent Shaker Circles erin doen en ik sloot de tag af met een stukje Bubble Bath kaartkarton wat iets kleiner is dan de tag. Door het gaatje bovenin de tag haalde ik een stukje wit lint met visgraatmotief en ik bond het lintje vast met wat zwart Bakers Twine. De tag kon ik daarna op de kaart plakken.

De tekst komt uit de Sending Smiles stempelset en deze heb ik met Pretty Peacock inkt gestempeld op een strookje Bubble Bath kaartkarton. Ik heb het daarna uitgestanst met de coordinerende Sending Dies. Met wat mini-dimensionals kon ik het strookje op de tag plakken.

Ik vind het effect van de glitters in het hartje van de tag echt heel erg leuk! Misschien maak ik er later dit jaar nog een kerst-variant van!