Vorige week was weer de verzenddatum voor de Prulleke Fans swap. Dit was mijn kaart en onderaan deze blog zie je welke kaart ik kreeg!

De opdracht was deze maand bedacht door Nicolina Leunk en zij had een fun fold genaamd Pijlkaart voor ons bedacht. Ik laat jullie niet zien hoe ik deze kaart heb gemaakt, want dat kun je nakijken op het YouTube filmpje van degene waar we Nicolina deze fun fold had gezien : Yvonne Neefjes.

Wat ik wel ga uitleggen is welke producten ik gebruikt heb.

Mijn kaartbasis is Blueberry Bushel kaartkarton. De mat die erop zit is Shaded Spruce en het DSP is een van de designs uit het Merry, Bold & Bright DSP. Dat zou kerst-DSP zijn, maar ik vind deze vrolijke strepen het hele jaar door leuk!

Het label is van Basic White kaartkarton en heb ik uitgeponst met de Modern Oval Punch. Hierop heb ik met Memento inkt de tekst gestempeld uit Stralende Kerst.

Het vogeltje heb ik ook met Memento inkt gestempeld en deze komt uit de So Very Merry stempelset. Ik heb het vogeltje daarna ingekleurd met de Stampin’ Blends markers in de kleuren Lemon Lime Twist, Granny Apple Green, Daffodil Delight, Poppy Parade, Melon Mambo, Flirty Flamingo en Pool Party. Ik heb het vogeltje daarna uitgeknipt en met een dimensional op het label geplakt.

Het label heb ik daarna op de punt van de kaart geplakt en wat rode parels maken de kaart af.

Mijn kaart is vorig weekend op de brievenbus gegaan. Het leukste van een swap is dat je daarna natuurlijk ook nog een kaart terug krijgt. Deze kaart is gemaakt door Sirpa van der Heijden: