Hoe leuk is deze kerstboom! Je maakt hem in een handomdraai met 3 verschillende maten cirkels!

De kaartbasis van deze kaart is van Lemon Lime Twist kaartkarton. Daarop zit een veel kleinere mat van Real Red kaartkarton met daarop weer een mat van een van de designs uit het Masterfully Made DSP. Hierop heb ik met Shade Spruce inkt een tekst gestempeld uit Celebrate with Tags.

Maar de aandacht wordt natuurlijk getrokken naar de kerstboom! Deze maakte ik vrij eenvoudig door met de 3 verschillende cirkelstansen uit de Stylish Shaped Dies telkens 2 cirkels uit te stansen uit Shaded Spruce kaartkarton. De cirkels vouw je daarna doormidden en je vouwt ze een beetje in elkaar. De grote cirkels gaan beneden en de kleintjes zitten bovenin.

Ik heb mijn kerstboom tot slot versierd met rode pareltjes.

Dit is een kaart die je vrij gemakkelijk in grotere aantallen kunt maken. Het stansen kost even wat werk, maar je kunt de 3 verschillende maten cirkelstansen natuurlijk wel in 1 keer door je machine halen. En als je in plaats van pareltjes zelf drupjes Enamel effects op je boom doet houd je ook geen andere kleuren parels over.