Dit kaartje knutselde ik vrij vlug in elkaar. De grote achtergrond stempel Snow Crysal is daarbij erg handig!

Ik besloot voor deze kaart eens geen mat te maken maar rechtstreeks op mijn kaartbasis van Starry Sky kaartkarton te stempelen. De grote sneeuwvlok stempel van Snow Crystal heb ik met Night of Navy een aantal keren op de voorkant gestempeld. En daarmee was mijn kaart al bijna af!

De tekst komt uit Brightest Glow en deze heb ik met Night of Navy gestempeld op een restje Basic White kaartkarton. Daarna kon ik de tekst uitstansen met een van de Stylish Shapes Dies. Heb je geen stansmachine, dan kun je natuurlijk ook gewoon een rechthoek gebruiken.

De cirkel achter de tekst is een van de Vellum Basics DSP patronen en hiervan heb ik met een 2 3/8″ cirkelpons een cirkel geponst. Met een streepje Tear-n-Tape heb ik deze vellum cirkel op mijn kaart vastgemaakt waarna ik dat streepje kon verbergen met mijn tekst die ik met dimensionals op de kaart heb geplakt.

Tot slot heb ik er nog wat Iridescent Basic Jewels bij geplakt.

Achteraf gezien had ik de sneeuwvlokken misschien ook kunnen embossen met wit embossingpoeder. Wat denk jij? Zou dat mooier zijn geweest?