Deze slimline kaart is een CASE van Tami White. Ik vind hem zooo leuk!

De kaartbasis is een stuk Lemon Lime Twist van 20 cm x 21 cm met een rillijn op 10 cm waardoor je een kaart krijgt van 10 cm x 21 cm. Daarop zit een stuk Merry Bold & Bright DSP en daarop een brede strook van 7 cm Shaded Spruce kaartkarton en een iets smallere strook (6 cm) Granny Apple Green kaartkarton.

Vervolgens heb ik mijn stansmachine erbij gepakt en heb ik de slingers, lampfitting en gloeidraadjes gestanst met de Merry & Bright Dies en het Holopgraphic Trio DSP. Ik heb diezelfde stansen gebruikt samen met Lemon Lime Twist kaartkarton voor de lampjes zelf. En tot slot heb ik de Alphabet a la mode Dies gebruikt om 3x de letter H uit Shaded Spruce kaartkarton te stansen. Gelukkig dacht ik er deze keer wel aan om achter de kleine delen adhesive sheet te plakken!

De lampjes heb ik met een Shaded Spruce Stampin’ Blends marker nog een randje gegeven. Daarna kon ik de lampjes samenstellen. Even proefleggen op mijn kaart en daarna kon ik alles plakken. De lampjes heb ik met dimensionals op de kaart geplakt, de rest kon ik als stickers opplakken dankzij mijn adhesive sheet.

Tot slot ben ik nog los gegaan met de zilveren Metallic Enamel Effects Basics. Ik denk dat deze potjes wel mijn product van deze kerst zijn. Ze zijn in 6 kleuren (er zijn 2 pakketjes van elk 3 verschillende kleuren) en je kunt zelf bepalen hoe groot je bling moet zijn!