Wil je niet met alleen een kaartje bij iemand op bezoek komen? Dan kun je er ook nog een bijpassend doosje bij vouwen met een chocolaatje erin.

Ik heb dit kaartje met bijpassend doosje al een tijdje geleden gemaakt en weet je wat het ergste is? Ik heb de vouwinstructie voor het doosje ergens gezien en nagemaakt en daarna niet opgeslagen waar ik het gezien heb… Ik heb nog gezocht of ik het terug kon vinden, maar helaas. Het enige wat ik weet is dat het doosje bestaat uit 2 stukken van 6″x6″ waarmee je de linkerkant en de rechterkant vouwt en daarna de twee delen aan elkaar lijmt. Mocht jij herkennen waar ik dit doosje gezien hebt, laat het me aub weten want ik vind het echt heel vervelend!
Het doosje is gemaakt met het Shining Christmas DSP. Aan de ene kant is dit mooi glimmend papier en aan de andere kant zijn wat rustigere patronen zonder ‘glim’. Ideaal dus voor het maken van dit soort doosjes.

De kaart heb ik vrij eenvoudig gehouden: een strip Shining Christmas DSP en een uitgeponste 2″ cirkel van een ander design van dat papier. Vervolgens heb ik achter de strip een net iets grotere mat uit Cherry Cobbler kaartkarton gesneden en achter de cirkel heb ik uit Mossy Meadow een gegolfde cirkel geponst met de Decorative Circle Punch.

Op een restje Basic White heb ik met Cherry Cobbler inkt en Mossy Meadow inkt de teksten gestempeld. Deze komen uit de Stralende Kerst stempelset. Vervolgens heb ik de tekst uitgestanst met de grotere cirkel stans uit de Radiating Stitched Dies.

Daarna kon ik de kaart samenstellen: een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton, daarop – met lijm – de Cherry Cobbler mat met de strook DSP. Vervolgens heb ik de gegolfde cirkel en dsp-cirkel op elkaar geplakt en daarna met dimensionals op de kaart en tot slot plakte ik ook het kleine rondje met dimensionals op de kaart.