Dit is mijn kaart voor Prulleke’s Kleurencombinatie challenge van deze maand. En ook dit is een Sneak Peek!

Want de bloemetjes, tekst en de embossingfolder die ik op de achtergrond gebruik zijn een bundel die je tijdens de aankomende Sale-a-Bration periode in januari en februari GRATIS kunt uitzoeken als je een bestelling bij me doet van 120 euro!

Als demonstratrice mag ik producten die in binnenkort op de markt komen al voorbestellen dus ik heb al wat spullen in huis. En tja.. dan kan ik ze natuurlijk niet laten liggen! Je zou trouwens verwachten dat de kleurencombinatie van Leonie een kerstkaart zou opleveren, maar zoals je ziet hoeft dat dus niet!

Deze kaart begon met een paneeltje Basic White van 6cm x 10cm. Daarop heb ik met Shaded Spruce de takjes gestempeld uit de Softly Sophisticated stempelset. Vervolgens heb ik de bloemetjes stempel uit die set gepakt die hoort bij deze takjes en deze heb ik met Stampin’ Write markers ingekleurd zodat ik meerdere kleuren in 1 keer kan stempelen. Ik gebruikte hiervoor de kleuren Crushed Curry, Poppy Parade en Petal Pink. Het paneeltje kreeg een mat van Petal Pink kaartkarton.

De kaartbasis is van Poppy Parade kaartkarton en daarop zit een aan elke zijde 1cm kleiner paneel Poppy Parade kaartkarton wat ik met de Softly Sophisticated 3D Embossingfolder heb bewerkk. Daarna kon ik ook deze twee delen op elkaar plakken.

Tot slot heb ik nog een strookje uit het Joyful 12″x12″ DSP gepakt en een strookje Crushed Curry. Deze twee strookjes plakte ik op de kaarbasis waarna ik met dimensionals mijn bloemenpaneeltje opgeplakt heb.

De tekst komt uit dezelfde stempelset als de bloemen en deze heb ik met Shaded Spruce inkt op een restje Petal Pink kaartkarton gestempeld. Daarna heb ik deze ook op de kaart geplakt.

Wat Brushed Brass Butterflies zorgen voor wat vrolijke bling bling en daarmee herhaal ik ook nog een keer het goud uit het DSP.