Aan het einde van het jaar heb ik na kunnen denken over 2023 en wat ik wil gaan doen met 2024. Dit zijn mijn plannen voor 2024:

Natuurlijk ga ik door met het maken van kaarten en natuurlijk laat ik deze kaarten ook aan jullie zien. Maar ik ga wel wat thema’s laten vallen en er komt een nieuw thema terug.

In 2023 heb ik op maandagen afwisselend een Makkelijke Maandag gedaan of liet ik een kaart zien gemaakt met de bundel van die maand (Inky’s bundel). Die twee thema’s laat ik vallen in 2024. Dat betekent niet dat ik geen makkelijke kaarten meer ga maken voor de beginnende knutselaar maar ik leg er wat minder de nadruk op. En het loslaten van Inky’s bundel geeft mij meer mogelijkheden om te knutselen met alle stempels die ik in mijn voorraad heb zodat ik jullie ook wat meer variatie kan laten zien.

Daarvoor in de plaats ga ik elke maandag een kerstkaart maken. En ik geef toe dat dat in de eerste helft van het jaar misschien wat raar is. Meestal begon ik vanaf maart alweer met kerstkaarten maar liet ik die meestal niet zien. En in November hield ik dan mijn Kerstmaand met elke dag een kaart of kerstproject maar dan kon ik ook nog wat kaarten tonen die ik al eerder dat jaar gemaakt had. Dit jaar liep ik behoorlijk achter met mijn kerstkaarten omdat we thuis flink aan het klussen zijn geweest en ik merkte dat het behoorlijk stressen was om de 50 kaarten te maken die ik wilde versturen met Kerst. (En dat was nog los van de opdrachten die ik krijg om kerstkaarten voor andere mensen te maken). Als ik nu elke week 1 kerstkaart maak, dan heb ik er 50 klaar vlak voor Kerstmis! En ik zal vast wel een keertje meer dan 1 kaart maken omdat dat nu eenmaal zo uitkomt met het DSP dus daarmee weet ik zeker dat ik eind november genoeg kaarten heb gemaakt om zelf te versturen. Vind jij het nog wat vroeg om in het voorjaar en de zomer al kerstkaarten van mij te zien, negeer ze dan gewoon en zoek mijn kaarten later in het jaar gewoon op via de categorie-indeling aan de rechterkant van mijn site voor inspiratie voor je eigen kerstkaarten Mijn nieuwe thema gaat ” ’s Maandags voor Kerst ” heten en je kunt de kaarten herkennen aan de banner die je hier links ook ziet.

Op woensdagen zal ik kaarten blijven posten die ik maak voor de Facebook Live uitzendingen van mijn upline Leonie François. Ik vind het elke week erg gezellig om met een clubje mensen online te kletsen en creatief bezig te zijn. De opdrachten die Leonie geeft zijn altijd een uitdaging en de inspiratie van anderen die ik elke week weer krijg zijn geweldig! Dat wil ik allemaal niet missen en dus blijf ik ook in 2024 met de Prulleke uitdagingen mee doen.

Tot slot ga ik op vrijdagen wat vaster in mijn thema’s zitten: Inky’s Inspiratie, Prulleke Fans Swap, Stampin’ Hop! en een Challenge (Global Design Project of Fresh Made Sketches, net welke mij die week het meest inspireert) zijn de thema’s die elke maand terug blijven komen. Als er een keer een 5e vrijdag in de maand zit, dan zie ik nog wel wat ik dan doe. Misschien maak ik dan een persoonlijk blog over wat mij het afgelopen kwartaal bezig gehouden heeft. Dat blijft nog een verrassing (ook voor mij) 😉

Wat vind jij van deze veranderingen? Ik hoor het graag!