Dit zijn de kerstkaarten die ik tot nu toe binnen heb van Prullekes en Prulleke Fans.

In de Facebook groep van de Prulleke Fans hadden we in december een swap georganiseerd waarbij we naar (minimaal) 4 van de Prulleke Fans een kaart gingen sturen. Nu zitten er ook leden van Team Prulleke in de Prulleke Fans groep, dus ik heb in deze post maar alle kerstkaarten gepost die ik tot nu toe binnen heb van zowel de Prullekes als de Prulleke Fans.

Dit overzicht is waarschijnlijk nog niet helemaal ccompleet want in theorie kunnen er morgen nog kerstkaarten in de bus vallen en als ze net te laat zijn gepost, dan zal het waarschijnlijk nog volgende week zijn. Maar omdat ik vandaag nog een post wilde doen, ga ik daar niet op wachten. Ik zal hieronder in willekeurige volgorde de kaarten plaatsen.

Nadat ik deze post op 22 december gepost had, zijn er nog behoorlijk wat kaarten binnen gekomen. Die moest ik natuurlijk ook nog laten zien!