Twee weken terug was ik vreselijk verkouden. Een zakje Anta Flu snoepjes lag dus een week lang constant binnen handbereik.

Ik bekeek de verpakking van het zakje eens beter en zag dat op de achtergrond witte afbeeldingen waren afgedrukt op een gekleurde achtergrond. Die avond zag ik op televisie een reclame van Anta Flu voorbij komen en blijken er meerdere smaken te zijn (ik pak altijd de rode verpakking). Best een leuke kleurencombinatie… En zo is deze maands Inky’s Inspiratie kaart geboren!

De kaartbasis is Night of Navy kaartkarton. Vervolgens heb ik Poppy Parade, Granny Apple Green en Azure Afternoon kaartkarton gepakt en met de Heartfelt Hexagon Punch meerdere vormen uitgeponst zodat de hele voorkant van mijn kaart daarmee gevuld was. Vervolgens heb ik een stukje printerpapier op 14.3cm x 10cm gesneden en daar heb ik deze vormen tijdenlijk opgeplakt zodat ik ze eerst kon heat-embossen met wit embossingpoeder. De stempelset die ik daarvoor gebruikt heb is Lovely & Sweet.

Vervolgens heb ik de uitgeponste vormen voorzichtig van het printerpapier verwijderd en op mijn kaart geplakt.

De tekst komt uit de stempelset Vol Verrassingen en deze heb ik ook wit ge-heat-embossed op een uitgeponste vorm Night of Navy kaartkarton. Wat witte matte puntjes erop en een stukje Night of Navy lint erachter maken deze kaart af.