Vorige week tijdens de Facebook Live van Leonie waren er meerdere kijkers die niet goed wisten wat ze met Planted Paradies kunnen doen. Nou, dit bijvoorbeeld.

Aan de rechterkant zie je de opdracht van de Facebook Live uitzending van deze week. En omdat ik mezelf al had uitgedaagd om de Planted Paradise stempelset te gebruiken had ik in ieder geval het blokje rechtsboven te pakken. En vanaf daar kon ik nog kiezen voor horizontaal, verticaal of diagonaal. Het is verticaal geworden

De strookjes papier konden pilaren worden waarop de verschillende plantenpotten zouden staan. En die dieren… daar moest ik even naar zoeken totdat ik de kat vond uit Warm Welkom. Het is een kitten geworden als je de verhouding met de planten potten ziet 😀

Op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton heb ik een patroon uit het In Color 2023-2024 DSP gekozen. Daarop zit een paneel Basic White waar ik zowel de kat als de tekst heb gestempeld in Copper Clay inkt.

De pilaren zijn strookjes BlueBerry Bushel kaartkarton in verschillende breedtes. Om de randen van de pilaren wat beter te laten zien heb ik de randen wat bewerkt met mijn Basic Black Stampin’ Blend. Tot slot was het een kwestie van op een flink stuk Basic White kaartkarton alle elementen stempelen voor de plantenpotten. De potten stempelde ik in Copper Clay inkt en de verschillende bladeren in Lemon Lime Twist en Granny Apple Green.

Omdat er geen stansen zijn bij deze stempelset heb ik daarna alles uitgeknipt met mijn schaartje. De blaadjes heb ik daarna achter de potten en daarna op de kaart geplakt.

Het uitdenken van deze kaart en het uitknippen van alle elementen heeft behoorlijk wat tijd gekost, maar het is al met al dus geen moeilijke kaart!