Op pagina 8 van de voorjaarscatalogus staat een foto-lijstje. Maar ik maakte toch een kaart!

Mijn kaart begint met een achterkant van Extra Stevig Basic White kaartkarton van 14cm x 14cm. Daarop heb ik een patroon uit het Masterfully Made DSP geplakt. Vervolgens heb ik ook nog zo’n zelfde formaat Window Sheet gesneden en voor de bovenkant van mijn kaart een ander patroon uit Masterfully Made DSP waarbij ik aan de binnenkant een vierkant uitgesneden heb zodat ik een rand heb van 1.5 cm.

Voor de binnenkant van de kaart heb ik een stuk Fresh Freesia kaartkarton gepakt waarop ik de hartvormige stempel uit Vol Verrassingen heb gestempeld in Pretty Peacock inkt. Daarna heb ik de hartvormige stans met lipje uit de Hooray for Surprises Dies gepakt en de grote cirkel uit Everyday Details Dies. Daarmee maak ik een voorkant waarbij de ontvanger het hartje nog kan wegscheuren van de kaart.

Voor daaronder heb ik een hartvormige stans uit de Hooray for Surprises Dies gebruikt met Pretty Peacock kaartkarton waarop ik met wit embossingpoeder en Versamark inkt een tekst heb gestempeld. Dit haartje heb ik daarna midden op de roze achtergrond geplakt. En daarmee waren alle onderdelen compleet en kon ik de kaart gaan samenstellen.

Ik begon met de voorkant. Op de achterkant heb ik Foam Adhesive Strips aangebracht waarna ik de Window Sheet erop heb geplakt. Daarna kon ik ook bepalen waar de roze cirkel op het Window Sheet geplakt kon worden. Vervolgens heb ik nog een laat Foam Adhesive Strips aan de rand aangebracht EN aan de buitenrand van het hartje. Daardoor kreeg ik 2 compartimenten waar ik Loose Silver Sequins heb gedaan. Daarna kon ik de roze achterkant erop plakken waardoor ik de sequins niet meer uit mijn schudkaart vallen.

Ik maak niet vaak schudkaarten, maar telkens als ik er eentje gemaakt heb, dan vind ik het toch wel weer leuk!