Deze kaartjes laten zien dat je niet altijd veel kleur nodig hebt om een mooi kaartje te maken.

Ik heb deze keer gekozen voor de Basic White Notecards & Envelopes. Dit is een setje van 20 kant en klare witte kaarten met bijpassende enveloppen. Je kunt daarmee dus zo een kaart maken en versturen. De kaarten zijn 12.7 x 8.9 centimeter en dus iets kleiner dan een normale kaart.

Op de kaart heb ik met dimensionals een stukje Basic White kaartkarton geplakt wat ik eerst met de Checks & Dots embossingfolder heb bewerkt. Het ene kaartje met de vierkantjes en het andere met de rondjes.

Vervolgens heb ik uit Basic white nog wat vormen gestanst met het kleinste stansje uit Stitched Rectangles Dies en het smalle strookje uit Beautiful Trees Dies. Dat laatste strookje had je trouwens ook gewoon kunnen snijden. De tekst op het strookje komt uit de vrolijke viooltjes stempelset. De hele tekst is Geluk zit in een klein kaartje, maar door alleen inkt te doen op het eerste woord kun je ook alleen het eerste deel van de stempel stempelen. De rest van de tekst heb ik aan de binnenkant van de kaart gestempeld. Met een Stampin’Write marker heb ik de puntjes gezet in dezelfde kleur inkt.

De viooltjes en blaadjes heb ik uit het Pansy Petals DSP gestanst met de Pansy Dies die horen bij de Vrolijke viooltjes stempelset. Je zou ze natuurlijk ook kunnen uitknippen. Een stukje Evening Evergreen Chevron Weave ribbon (uit de Tidings of Christmas Suite, maar ook los te koop) maakt de kaartjes af.