De najaarscatalogus is in volle gang, dus ik laat weer een kaartje zien uit deze catalogus.

De grote stempel uit de Words of Cheer stempelset heeft deze keer de hoofdrol. Ik heb deze stempel 2 keer gestempeld met Versamark inkt op Shimmery White kaartkarton. Dit kaartkarton kan wat meer water aan en dat heb ik nodig omdat ik de stempel wil gaan inkleuren met de water painters.

Het makkelijkste is om de stempel te stempelen met behulp van de Stamparatus. Dat is een stempelhulp waarbij je je stempel op een vaste plaats ‘plakt’ op de deksel van de Stamparaturs. Je papier kun je vervolgens draaien en daarna nog een keer stempelen zodat de afdrukken precies gespiegeld van elkaar zijn.

Nadat ik gestempeld had heb ik gouden embossing folder eroverheen gestrooid en daarna verhit met de heattool. Hierdoor krijg je een gouden afdruk van je stempel.

Daarna heb ik de bloemen en bladeren ingekleurd met de waterpainters en Real Red, Garden Green en Shaded Spruce inkt. Tot slot heb ik met de Stampin’ Write markers en Gouden Wink of Stella (niet te koop bij Stampin’ Up!) nog wat spetters aangebracht door met de brush kant van de markers uit de dop te strijken waardoor er spetters ontstaan.

Op de detail foto rechts zie je het glimmende van het Shimmery White kaartkarton en de spetters.

Toen dit klaar was besloot ik om de kaart nog iets kleiner te snijden. Deze is nu 9.5 cm bij 13.8 cm. Op die manier kon ik er nog een mat onder doen van 10 cm bij 14.3 cm. Daarvoor heb ik het Speciaal Metallic papier in Goud gebruikt. De kaartbasis is een half A4tje Shaded Spruce wat ik nog eens op de helft gerild heb.

De spreuk heb ik met de Christmas Cheer stansen gestanst uit hetzelfde Metallic papier en Garden Green cardstock. Het woordje Christmas komt uit de Words of Cheer stempelset en deze heb ik met Shaded Spruce inkt gestempeld op een klein strookje Shimmery White kaartkarton.