De Stitched Stars Dies vragen gewoon om een mobile kaart en dat is precies wat ik gemaakt heb.

De kaart is helemaal niet moeilijk, hij kost alleen wat meer tijd dan een ‘gewoon’ kaartje.

Ik heb een kaartbasis genomen van Night of Navy kaartkarton. Daarnaast sneed ik een stuk van 2.5 cm x 21 cm Night of Navy en een strookje van 1.5 cm x 21 cm Very Vanilla. Op dat strookje Very vanilla stempelde ik de twee teksten uit Fantastische feestdagen in Night of Navy inkt. Dat strookje plakte ik daarna op het strookje Night of Navy en ik rilde het daarna op 5.25 cm, 10.5 cm en 15.75 cm. De twee uiteindes plakte ik vast op de twee bovenste hoeken van de binnenkant van de kaart en de basis van de fun fold kaart was al af.

Daarna kon ik gaan versieren. Op de voorkant plakte ik een strookje Gold Foil achter een strookje Brightly Gleaming DSP. Dat DSP is helaas niet meer te koop, maar ik vond het te mooi om niet meer te gebruiken.

Uit restjes Night of Navy kaartkarton en Goild foil stanste ik daarna de sterren en versiersels uit. Een deel ervan ging naar de voorkant van de kaart. Ik was – zoals zo vaak – weer vergeten om Adhesive sheets te gebruiken achter de gouden sterren dus ik besloot om wat lijm op mijn siliconen matje te doen en dit met een sponge dauber achter de sterren te deppen.

Tussen twee sterren plakte ik een draadje Simple Elegant trim met de lijmroller. Plakband was teveel gedoe met al die kleine stukjes en ik was bang dat de lijm niet zou blijven zitten. De sterren plakte ik aan de achterkant van de tekststrook met wat gewone plakband vast.

Tot slot sneed ik nog een stuk van 10cm x 10 cm Very Vanilla voor de binnenkant en versierde die met nog wat restjes die ik gestanst had.

Ik kan me zo voorstellen dat je het DSP niet hebt. Kies dan een ander mooi strookje DSP en pas de kleur van de kaartbasis erop aan.