De afgelopen maanden heb ik de Penguin Place bundle al meerdere keren laten zien in verjaardagskaarten. Je kunt er ook kerstkaarten mee maken!

Deze kaart heb ik nagemaakt van een kaart van Diane Marie. Het kan zijn dat ik iets andere kleuren gebruikt heb…

De winterscene die ik gestempeld heb is op een stuk Basic White kaartkarton van 9.5cm bij 13.8 cm. Daaronder zit nog een mat Balmy Blue en de kaartbasis is Calypso Coral kaartkarton.

Alle stempels die ik gebruikt heb komen uit Penguin Place en deze heb ik gestempeld met Memento black, Balmy Blue, Calypso Coral, Just Jade en Cinnamon Cider. De pinguin aan de linkerkant heb ik op een ander stuk Basic White gestempeld en daarna uitgeponst en opgeplakt. Op die manier lopen de sneeuwbanken achter de pinguin door en hoefde ik niets met masking te doen.

De vos die op de voorgrond ligt te slapen heb ik uitgeknipt uit het Penguin Playmates DSP wat van augustus tot en met september een gratis Sale-a-Bration artikel was.

Het strookje Basic White met de tekst heb ik met dimensionals opgeplakt en de kaart heb ik wat bling gegeven met strass-steentjes. Dit is niet echt een kaart die je snel kunt maken maar je gebruikt wel bijna de hele stempelset 🙂