Ter ere van het uitkomen van de nieuwe jaarcatalogus hebben we als Team Prulleke een card swap georganiseerd. Dit was mijn kaart.

Toen de catalogus uitkwam had ik bijna over de Give it a whirl stansen gekeken. Ze staan ook niet heel uitgebreid benoemd. Er staat toevallig 1 kaart op pagina 57 van de catalogus. Maar ik vond de stansen zo leuk dat ik deze moest hebben! Met deze stansen kun je namelijk een interactief element toevoegen aan je kaart.

En ik heb er dus ook meteen een swap mee gedaan. Ik heb de ijsjes van de Sweet Ice Cream Bundle gebruikt en de Give it a whirl stans zorgt ervoor dat je de smaak van het ijsje kunt veranderen. Kijk hieronder maar naar het filmpje.

Ik heb Very Vanilla kaartkarton gebruikt waarbij ik het grote voorpaneel met de Painted Texture Embossing folder heb bewerkt zodat het lijkt op een grote bak vanille ijs. Uit Old Olive kaartkaron heb ik een rechthoek gestanst en het ijsje is met Crumb cake (het hoorntje) en Early Espresso (chocolade buitenlaagje) kaartkarton gemaakt.

Met een cirkel pons heb ik een gat in het ijsje en de groene rechthoek geponst zodat je de draaischijf van de Give it a whirl stansen kon zien. De draaischijf heb ik voorzien van Mint Macaron (pistache/after eight ijs), Crushed Curry (vanille/citroen) en Polished Pink (aardbei) met behulp van de blending brushes. En met Early Espresso heb ik er ook nog wat chocolade sprinkles in gestempeld.