Ook deze maand heeft Leonie weer een mooie kleurencombinatie uitgekozen waarmee ze iedereen uitdaagt om een kaart te maken.

Prullekes Kleurencombinatie van Augustus

In eerste instantie was het even zoeken welke stempelset ik kon gebruiken met deze kleuren. Het zijn niet echt bloemige kleuren want er is geen groen. Maar besjes kun je wel maken met het paars van Gorgeous Grape. En dus besloot ik om Christmas Season te gebruiken. Hierin zitten denneappels (Crumb Cake) en besjes (Gorgeous Grape). Ik stempelde alles op Basic White kaartkaron en stanste vervolgens alles uit met de bijbehorende Seasonal Labels dies.

Om deze onderdelen een achtergrond te geven besloot ik de vormen van de Watercolour shapes te gebruiken en dit met Misty Moonlight te stempelen op Basic White kaartkarton. De grote ronde vormen voor denneappels, de ovale vormen voor de takjes met bessen en de kleine rondjes ter opvulling. Ik had een kleine tekst nodig die paste in een van de ovale vormen. Deze vond ik in de stempelset Natuurlijk voor altijd. Ik stempelde het woordje Hallo met Fresh Freesia en knipte het zo goed mogelijk langs de tekst uit.

De basis van mijn kaart is Crumb Cake kaartkarton. Daarop zit een mat Misty Moonlight kaartkarton en daarop weer een mat Fresh Freesia kaartkarton waar ik met de Gorgeous Grape Stampin’Write marker spetters op gemaakt heb. Daarna plakte ik de vormen op de kaart met lijm en dimensionals om wat diepte te maken. Tot slot plakte ik nog wat Clear Epoxy Droplets (Retired product van Stampin’ Up!) op de kaart.