In deze kaart laat ik zien hoe je stempels ook anders kunt gebruiken.

De Happiest of Birthdays set heeft een grote stempel Happy (little-bit-late) Birthday. Je hoeft stempels niet altijd te gebruiken zoals ze gemaakt zijn. In deze kaart zie je dat ik strookjes kaartkarton heb gesneden van de In Colors 2021-2023. Op 4 ervan heb ik alleen op het bovenste deel van de stempel inkt gedaan zodat je alleen HAPPY stempelt op het papier.

Ik heb alleen het woord BIRTHDAY met Versamark inkt gestempeld op het strookje Evening Evergreen en daarna wit embossingpoeder eroverheen gestrooid. Dit heb ik daarna met de Heat Tool verhit totdat het poeder gesmolten is.

Tot slot heb ik alleen wat inkt op het middelste deel van de stempel gedaan (als je de andere stukken stempelt afschermd met wat post-it notes, dan gaat dat best goed) en op een smal strookje Basic White gestempeld. Deze heb ik daarna met mijn schaar aan beide kanten schuin afgeknipt.

Al deze onderdelen heb ik daarna met dimensionals geplakt op een stuk Smokey Slate kaartkarton wat even groot is als de kaartbasis die ik gesneden heb uit een half A4 Basic White.

Ik heb deze kaart gemaakt als voorbeeld voor onze Catalogue Launch Party begin dit jaar. Meestal onthoud ik wel om op tijd mijn verjaardagskaarten te sturen. Ik houd deze kaart achter de hand als ik toch een keertje iemand vergeten ben..