Een kaart hoeft niet altijd helemaal vol te staan. Deze kaart ziet er rustig en eenvoudig uit.

Toch is deze kaart niet zo eenvoudig als hij lijkt. Ik heb de techniek Masking toegepast om de dahlia stempel uit Delicate Dahlias drie keer op de kaart te stempelen zonder dat ik over de eerste afdruk heen stempel.

Daarvoor heb ik Masking Paper gebruikt. Dat is papier waar aan de ene kant een klevende laag zit die niet zo hard plakt dat je bij het weghalen de ondergrond zou beschadigen. Door hier eerst op te stempelen, de stempel daarna uit te knippen en deze als bescherming over de eerste stempel te leggen kan ik de linker en rechter dahlia stempelen zonder de middelste te raken. Daarna haal ik het Masking Paper weer weg en ik heb mijn 3 dahlia’s. Masking Paper is trouwens geen product van Stampin’ Up!.

De basis van deze kaart is Extra stevig Very Vanilla kaartkaron. Het strookje waar ik de dahlia’s op stempelde is ook very vanilla. Daarachter zit een stukje Pacific Point kaartkaron. Dezelfde kleur als de inkt waarmee ik de dahlia’s gestempeld heb. De spreuk komt ook uit de Delicate Dahlia’s stempelset.

Ik heb het kleine paneeltje iets verhoogd op de kaartbasis geplakt door strookjes Foam Adhesive Strips te gebruiken. Hiermee weet ik zeker dat het paneeltje niet inzakt en ik heb geen bergen dimensionals nodig.

Deze stempelset is trouwens een Sale-a-Bration artikel. Dat betekent dat hij helemaal gratis is als je een bestelling plaatst van 120 euro of meer. Dat kunnen producten uit de najaarscatalogus zijn of uit de jaarcatalogus.