Ik ben op 3 september jarig en dat mogen jullie met mij mee vieren!

Voor iedereen die in september een bestelling bij mij plaatst voor een bepaald minimum bedrag zal ik een kadootje meesturen:

Bij bestellingen van 60 euro of meer krijg je van mij 1 Stampin’ Up! Shopper. Deze shoppers zijn 38.1 x 33.1 x 25.4 cm groot en zijn niet via het reguliere stampinup.nl te koop. Je krijgt hiermee dus echt iets unieks!
Bestel je voor 120 euro of meer dan krijg je daar zelfs een Stampin’ Up! Precisiepen voor oppakgemak bij.
Deze tool gebruik ik voor vanalles en nog wat en is gewoon heel handig om bij je knutselspulletjes te hebben.
En bestel je voor 180 euro of meer dan mag je daarnaast ook nog 1 stempel uitzoeken ter waarde van maximaal 25 euro uit de najaarscatalogus die je helemaal gratis van mij krijgt!

Bovenstaande kadootjes krijg je bovenop de Sale-a-Bration artikelen die je bij elke 60 euro aan aankopen gratis mag uitzoeken. Dat kun je toch niet laten liggen ?!?

Overigens : als je 200 euro of meer in 1 bestelling plaatst, dan krijg je ook nog eens Stampin’ Rewards. Afhankelijk van de grootte van je bestelling is dat 10% tot wel 16%. Voorbeeld: bij een bestelling van 210 euro mag je ook nog eens voor 21 euro gratis iets meebestellen.

Kortom… Er zijn genoeg redenen om deze verjaardagsmaand met mij mee te vieren! Heb je nog vragen of wil je graag een bestelling doen, laat het me weten. Ik hoor graag van je!