Door een stempel uit Textures & Frames in meerdere kleuren inkt te stempelen krijg je een leuke achtergrond.

Deze achtergrond heb ik gebruikt als een soort designpapier waar de Magenta Madness Dahlia prachtig op afsteekt!

De groentinten die ik gebruikte voor de achtergrond zijn Pool Party, Coastal Cabana en Bermuda Bay. Door de stempel uit Textures & Frames willekeurig te stempelen kreeg ik een leuke achtergrond.

De dahlia (uit Delicate Dahlias) heb ik op Basic White kaartkarton gestempeld met Magenta Madness. Ik vond het daarna een ongedefinieerd vorm, dus heb ik toch maar de ‘lijntjes’ dahlia stempel erbij gepakt en met Night of Navy (eerst een keer afgestempeld) de lijntjes eroverheen gestempeld. Door eerst af te stempelen wordt de kleur wat minder intensief.
Hetzelfde heb ik gedaan met de blaadjes die ik in Bermuda Bay inkt stempelde en lijntjes gaf met een afgestempelde Night of Navy. Daarna heb ik de bloem en blaadjes uitgeknipt.

Op de kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton zit een mat van Night of Navy. Toen ik alles ging ‘proefleggen’ (je legt alles neer zoals je het zou willen gaan plakken) vond ik dat er niet genoeg contrast zat tussen de achtergrond en de blaadjes. Dus besloot ik met een rechthoek uit de Stitched Rectangles Dies een rechthoek te stansen uit Coastal Cabana kaartkarton.

De tekst komt uit Delicate Dahlia’s en heb ik met Night of Navy inkt gestempeld op een strookje Pool Party kaartkarton. Ook heb ik een iets breder strookje Night of Navy kaartkarton gesneden. Deze heb ik beide een vlaggetje gegeven met mijn Banners Pick-a-Punch. Nadat ik ze op mijn rechthoek had geplakt heb ik de overhangende strookjes afgeknipt.

Tot slot vond ik dat de kaart nog wat bling nodig had. In mijn voorraad lagen nog de In Color 2020-2022 Enamel Dots. Daarvan heb ik de Magenta Madness puntjes gepakt. Deze dots zijn helaas niet meer te koop. In de huidige catalogus staan nu vierkante steentjes in de In Color 2020-2022 kleuren.

Beide stempelsets die ik vandaag gebruikt heb zijn Sale-a-Bration artikelen. Dat betekent dat je ze gratis kunt meebestellen bij een bestelling van 60 euro of meer.