Deze kaart liet ik zien tijdens de Team Prulleke Catalogue Launch Party begin dit jaar.

De achtergrond van deze kaart is gemaakt met behulp van de Embossing folder stamping techniek. Voordat ik mijn Basic White kaartkarton in de Bark 3D embossingfolder heb gedaan heb ik eerst Versamark inkt aan de binnenkant van de embossingfolder gedaan. Daarna heb ik voorzichtig het stuk Basic White kaartkarton in de embossing folder gedaan en door de embossmachine gedraait. Alleen de gedeeltes die diep in de kaart liggen hebben daardoor Versamark inkt gekregen.
Daarna heb ik zilver embossingpoeder over de kaart gestrooid en dit heb ik gesmolten met mijn heattool. Het gevolg is een stuk kaartkarton met veel relief wat nog eens versterkt wordt door de zilveren glans in de diepe delen van het papier.

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton en om het ge-embosste stuk papier een frame te geven heb ik daar nog een mat van Early Espresso kaartkarton op geplakt voordat het Basic White kaartkarton erop ging.

Ik heb met de Stitched Rectangle Dies twee rechthoeken uitgestanst uit Basic White en Early Espresso kaartkarton. Op het Basic White keel heb ik de boom komt (uit de Beauty of Friendship stempelset) gestempeld met Early Espresso inkt en Just Jade inkt. Bij deze laatste inkt-kleur heb ik twee keer gestempeld en tussendoor geen nieuwe inkt gepakt waardoor je het kleur verschil ziet. Ook de tekst komt uit dezelfde stempelset en deze heb ik ook gestempeld met Early Espresso inkt.

Om het zilver nog een keer terug te laten komen heb ik nog wat klassieke strass-steentjes geplakt.