Door een knalkleur te combineren met Vellum wordt de kleur wat afgezwakt.

Deze kaart heb ik geCASEd van Valerie Smith (Copy And Share Everything) al heb ik wel wat kleine aanpassingen gedaan.

Mijn kaartbasis is in de kleur Melon Mambo. Een kleur die ik niet vaak gebruik maar die voor deze kaart wel geschikt is. Daarop stempelde ik met Melon Mambo inkt de twee grote klaprozen uit de Painted Poppies stempelset.

Op een stuk Vellum stempelde ik dezelfde klaprozen plus nog wat blaadjes met Versamark inkt. Dit bestrooide ik met Basic White embossing poeder en dit verhitte ik met een heatgun totdat het poeder gesmolten was.

Daarna kon ik gaan stansen met de Painted Label dies: een label in Basic White en in Melon Mambo DSP. De grote cirkel in Melon Mambo kaartkarton, de klaprozen en blaadjes op het Vellum en met een cirkel uit de Layering Circle Dies uit Basic White.

Op die laatste stempelde ik met Memento zwarte inkt de tekst uit Vrolijke viooltjes.

Daarna kon het samenstellen beginnen: Op de basiskaart plakte ik de twee grote labels. De witte cirkel plakte ik op de Melon Mambo ‘cirkel’ en dit ging met dimensionals op de kaart. De vellum onderdelen heb ik met Glue Dots geplakt waarbij ik de glue dots zoveel mogelijk achter de embosste delen deed. Op die manier zie je de lijm niet zitten. Tot slot plakte ik nog wat matzwarte puntjes op de kaart.