Mijn vriend liet me een berichtje zien op Omroep Brabant. Hebben we een kaartje voor haar? Ik heb een heleboel verjaardagskaartjes maar ik kreeg meteen een idee.

Toen ik namelijk las dat Floor graag piano speelt dacht ik meteen aan een oude stempelset die helaas niet meer in de catalogus staat : Music from the heart. Hiermee kon ik het perfecte verjaardagskaartje voor Floor maken!

Ik sneed een basiskaart van Gray Granite kaartkarton, daarop een mat van Real Red kaartkarton en daarop een stuk Basic White kaartkarton. Op dat stuk Basic White stempelde ik een notenbalk en noten met Memento zwarte inkt. En ik stempelde de tekst Happy Birthday in Real red en Gray Granite inkt onder elkaar.

Op een restje Basic White kaartkarton stempelde ik de piano met Memento zwarte inkt. Daarna heb ik de piano ingekleurd met de Stampin’ Blends in de kleuren Real Red en Gray Granite. Ik stanste de piano uit met een van de Stitched Circles stansen en uit Real Red kaartkarton stanste ik een geschulpte cirkel met een stans uit diezelfde stansenset. De witte cirkel plakte ik op de geschulpte cirkel en deze ging met dimensionals op de kaart. Door matzwarte dots te gebruiken als noten kregen die ook nog wat dimensie.

Zo zie je maar. Je hoeft echt niet altijd het nieuwste van het nieuwste te hebben om leuke kaarten te maken. Ook de oudere stempelsets zijn nog prima te gebruiken en verliezen echt geen kwaliteit. Ik heb in mijn winkel op deze site een heleboel oude (retired) stempelsets staan. Neem eens een kijkje. Misschien zit er iets voor jou bij?