Nu we richting de feestdagen gaan is het ook leuk om je eigen kado-labeltjes te gaan maken. Ik laat er een aantal zien die je kunt maken met producten uit de jaarcatalogus.

Met de Tidings and Trimmings Suite kun je heel vlug wat labels maken. De eenvoudigste manier : je snijdt een stukje Soft Succulent kaartkarton van 5×10 cm, rilt het op 5 cm en je stempelt met Evening Evergreen inkt de ster uit de Tidings and Trimmings stempelset op de voorkant. Aan de binnenkant stempel je de To/From, je maakt een gaatje in de linkerbovenhoek van je labeltje en doet er een stukje Evening Evergreen Chevron Weave ribbon doorheen. Klaar!

Een klein stapje meer is om niet te stempelen aan de voorkant, maar gebruik te maken van het mooie Tidings of Christmas DSP en uit Gold Foil de ster uit de Christmas Trimmings Dies te stansen. Het makkelijkste is om achter het Gold Foil eerst nog wat Adhesive sheet te plakken voordat je gaat stansen. Daarmee maak je meteen een sticker en hoef je niet met je lijm over de smalle strookjes papier te gaan.

De Snowman Season stempelset is ook heel geschikt om labels te maken. Ook daar zit namelijk een stempel in met To/From.

Ik heb hier de sneewman gestempeld op een stuk Basic White kaartkarton. Daarna heb ik een strookje Balmy Blue kaartkarton van ongeveer 2 cm aan de bovenkant geplakt en een strookje van 2.7 cm aan de onderkant. Op het onderste strookje stempelde ik de To/From en aan de bovenkant ponste ik met de Delightful Tag Topper een label-bovenkant.

Daarna hoefde ik alleen nog maar wat van het zwarte Glittered Organdy Ribbon door het gaatje te rijgen en ook deze labels waren klaar.