Dit soort kaartjes zijn snel te maken en je kunt ook vanalles in de cirkel zetten.

Ik heb in mijn kaartjes gekozen voor een pinguin uit Pinguinpret die ik gestempeld heb met Memento, Real Red en Mossy meadow inkt. Daarna heb ik de pinguin uitgeknipt. Als ik het hertengewei niet meteen mee had gestempeld, dan had ik de pinguin uit kunnen ponsen en daarna het gewei uitknippen en alsnog op de pinguin plakken.

Voor de andere kaart koos ik om uit het Sale-a-Bration artikel Peaceful Prints design papier een ree-tje te knippen. Dit had ik namelijk nog in mijn voorraad liggen en ik heb niet de Peaceful Deer bundle gekocht (dat is hetzelfde ree-tje maar dan als stempelset en pons, deze staat op pagina 26 van de najaarscatalogus.

Voor de rest zijn beide kaarten in theorie gelijk. De kaartbasis is van Real Red kaartkarton. Twee stukken designpapier van 10 cm x 14.3 cm (beide zijn uit Heartwarming hugs DSP) heb ik onder de papiersnijmachine gelegd en schuin afgesneden. Ik heb op het oog gesneden, maar ik wilde er wel voor zorgen dat het onderste deel iets groter was dan het bovenste deel. Eerlijk gezegd had ik nog iets minder schuin kunnen snijden waardoor het onderste deel nog wat groter werd en de cirkel dus ook wat hoger geplakt kon worden. Daarna wisselde ik de bovenste delen om zodat je twee achtergronden hebt van twee stukken DSP.

Uit twee stukjes DSP van 7 cm x 7 cm stanste ik een cirkel uit de Layering Circles Dies. Achter de cirkel plakte ik een stukje Polka dot lint. Dit lint is helaas niet meer in de catalogus. Op een smal strookje Pear Pizzazz kaartkarton stempelde ik met Mossy Meadow inkt nog een spreukje uit Pinguinpret.

De cirkel en het beestje zijn vervolgens met dimensionals geplakt. Het lint maakte ik vast met wat Seal-lijmroller. De rest is met gewone lijm vastgeplakt.

Welke is jouw favoriet?