OnStage @ Home is een jaarlijks (online) 3-daags evenement voor demonstrators en deze is gisteravond begonnen.

Gisteravond was de opening en erkenningsevenement. Ik ben een van de mensen die het afgelopen jaar bevorderd is naar Bronze Elite maar anderen hebben nog veel spectaculairdere prestaties (25 jaar demo, 2 miljoen verkopen om wat top prestaties te noemen). En we hebben gisteren al wat product presentaties gehad en de sneakpeek van de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration brochure. Whoohooo!!

Vanochtend zijn we weer verder gegaan met een algemene sessie en vandaag komen er nog meer stempelpresentaties over producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus en krijgen we ene aantal breakout-sessies over hoe je als demo je bedrijfje kunt uitbreiden.

Morgen volgt er weer een algemene sessie en gaan we gezamenlijk aan de knutsel.

Bij dit evenement zit ook een verrassingsdoos vol leuke spulletjes. Deze kreeg ik vorige maand al in huis, maar ik mocht de inhoud nog niet laten zien. Nu we volop bezig zijn is dat geen probleem meer en dus laat ik jullie ook meekijken:

Op de foto links boven zie je het speciale OnStage@Home ruitjes papier wat je op je bureau kunt leggen als onderlegger zodat je lekker kunt stempelen zonder je bureau vies te maken. Daarnaast een notitieboekje met 6 potloden om al onze creatieve ideeen die we tijdens dit evenement op doen op te kunnen schrijven. Daarnaast zie je 3 pins. Bij het live evenement wat voor Corona gegeven werd kon je daarmee natuurlijk lekker gaan ruilen. Hoe ze dat tijdens een online evenement willen doen weet ik niet. Maar er doen ook meerdere team Prulleke leden mee dus misschien ruil ik later nog wel een keer met een van hen.

Verder heb ik al een stempelset die in de nieuwe voorjaarscatalogus gaat komen. Het is niet helemaal mijn stijl, maar ik ga vandaag of morgen vast nog voorbeelden zien waardoor ik alsnog helemaal enthousiast wordt! En tot slot zat er nog een jute tas bij waar ik heel wat spulletjes in kan doen als ik naar een workshop ga.

En nu ga ik vlug mijn sessie weer in want er is zoveel inspiratie te zien en horen! Je ziet er in de komende tijd vast een en ander van terug op deze blog.