Met de Natuurlijk voor altijd stempelset kun je heel gemakkelijk prachtige kaarten maken.

De techniek die ik op deze kaart gebruik heet de Faux Watercolor techniek. We spelen een beetje vals en doen of we zelf een mooie waterverflaag hebben gemaakt die van kleur verloopt. Maar eigenlijk heb ik op een stempelblok wat kleuren inkt gedept (Soft Seafoam, Mint Macaron, Soft Succulent en Evening Evergreen) en daarna met een Stampin’ Spritzer gevuld met water eroverheen gespritst. Daarna heb ik het stempelblok op mijn Basic White kaartkarton gedrukt en mijn waterverf laag was al klaar!

Daarna heb ik met Evening Evergreen inkt nog wat blaadjes gestempeld en met Soft Succulent wat stipjes. Beide stempels zitten in de Natuurlijk voor Altijd stempelset.

De tekst Hallo uit de stempelset heb ik met Evening Evergreen half over het waterverf gedeelte en half op het witte deel gestempeld.

Dit stuk heb ik daarna op Soft Seafoam kaartkarton geplakt en dat weer op een stuk Evening Evergreen kaartkarton. En dat ging vervolgens op een kaartbasis van Extra stevig Basic White kaartkarton.

Nog wat In-Color 2021-2023 bling erbij en de kaart was af! Super snel, super makkelijk en een super resultaat!